BejelentésBogácsi telek
ÉPÍTKEZZÜNK EGYÜTT BOGÁCS LEGSZEBB HELYÉN!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


ÜDVÖZLÖM BOGÁCSI TELKÜNK HONLAPJÁN!

A képgalériában látható telkek (hrsz: 815., 816., 817) összesen kb. 1500 m2-esek. Két nagy főút (Rákóczi és Dózsa Gy.) találkozásánál található. A Dózsa Gy. felöli utcafront kb. 50 m-es, a Rákóczi út felöli pedig 60 m-es.

Beépítési adatok:  

  • Beépíthető terület: 30%
  • Ereszmagasság: 5,5 m (2 szint)
  • Engedélyeztethető beépítési formák: lakóépületek, kommunális, idegenforgalmi, kereskedelmi, egészségügyi létesítmények.

A beépítéshez igényelhető támogatások:

A Széchenyi terv Észak-Magyarországi operatív programján belül kiírt pályázatok.

Kivitelezési javaslatok:

1. Áruház: A településen, de még a környéki településeken (Noszvaj, Szomolya, Cserépfalu, Cserépváralja…) sincs nagyobb üzlet. A legközelebbi bevásárló központokig (Mezőkövesd és Eger) elég sokat kell utazni a községben és a környéken élőknek. Ezért úgy gondoljuk, hogy egy nagyobb üzletre mindenképpen nagy az igény, mivel legalább 4-5 település lakói számára ez lenne a legközelebbi áruház. Ezáltal jelentőssé válna a forgalom, amit a nyári turizmus csak tetőzne!

2. Idegenforgalmi létesítmény: A település nagyon híres a gyógyhatású termálvízről, horgásztaváról, valamint a környéken termelt borokról. Bogács gasztronómiai, kulturális programokkal és több látványossággal (lepkemúzeum, emlékművek, pincesor, Szent Márton Templom, Horgásztó) vonza a látogatókat a környékre.

3. Egészségügyi központ: A gyógyhatású termálstrand vizét több betegség kezelésére javasolják. Ehhez kapcsolódóan, egy speciális kezeléseket nyújtó egészségügyi intézmény (esetleg egyben szálló is) egyedülálló lehetne a térségben.

A telek megvásárolható, de közös kivitelezésben is partnerek vagyunk. Építőipari cégként minden ötlet megvalósításában segítünk.

Ha felkeltettük érdeklődését hívjon minket a 06 36/515-219 vagy a 06 20/236-6538-as telefonszámokon!

Kapcsolatartó: Donkó AnitaKépgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!